søndag 30. oktober 2011

Bytt ut Örlund - Gratulerer, Solskjær!

Glem resultatet. Glem at det var Brann. Det viktigste med kveldens ydmykende (pinlige, nær-døden eller som-å-bli-tatt-med-buksene nede-av-svigermor-opplevelse) seanse er at muligheten til E-cup-spill svekkes.
Hva gjør vi med det? Før de to siste kampene? Og før sesongen 2012?


På 1-4 satt jeg klar til å skrive at dette var pinlig, men handlet først og fremst om en dårlig keeper, som var forskjellen på de to lagene. RBK spilte jo best. Men når det detter inn to til, så må vi innrømme at det handler om mer. Det handler også om defensiv balanse. For sårbar for kontringer, for mange personlige feil i avgjørende sitasjoner.

Men...vi kommer ikke utenom keeperen. I dag igjen..Skal vi henge med i toppen tåler vi ikke å tape to poeng på keeperen som vi gjorde Ålesund. I dag er første målet tabbe. Tredje (frisparket) er delansvar fordi muren var stilt feil. Fjerde er ikke tabbe, selv om man kan lure på fotarbeidet som gjør at han ikke kommer seg ned.

Hva er status mht Erik Bråthen? Noterer at Even Barli har fått to 7'ere på andrelaget de siste tre ukene. Hva har vi å tape på å gi unguttene litt mer tippeligaerfaring før neste sesong? INGENTING!!!

RBK hadde spillet. Hadde vært morsomt å vise possesion-tallet, gitt resultatet..Brann var ekstremt effektive, og litt heldige selvsagt. Man U tapte 1-6 forrige helg (riktig nok ikke mot Brann..). De vant i går.

Vi skal ikke legge mer i dette enn det er. Men mye å lære, mye å jobbe med. E-cup i 2012 er et must.

Et lite positivt element: RBK faller ikke sammen på 1-6, men jager reduseringer helt til slutt. Det vitner om moral.

Dagens mann er først og fremst Ole Gunnar Solskjær. Gratulerer Ole Gunnar! Gratulerer hele Molde by! Møtte en bekjent som er bergenser og en RBK-supporter på jernbanenstasjonen i Trondheim i dag. De var på vei til kamp. De spurte hva trønderne synes om at Molde vinner. Jeg sa at forholdet til Brann og VIF er hat-hat. Forholdet til Molde er elsk-hat. Jeg unner Molde seriegull. Og hele Norge unner Ole Gunnar Solskjær suksess som trener. Måtte han bli lenge i norsk tippeliga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar