mandag 25. april 2011

RBK-VIF 2-0: Og vips så var vi i gang..

Endelig løsnet det for RBK. En klassisk Lerkendal-kveld, tomålsseier, drøssevis av sjanser, og vi er nærmere firemålsseier enn motstanderen er redusering. Hva har skjedd? Og er alt på stell nå eller er det bare et lite lysglimt i svarte natta?


Dette var jo et helt annet lag...Selvtilliten og tryggheten formelig lyste lang vei..Som dag og natt..Fotball er faxcinerende.. For det første var viste de aggressivitet i press på ballfører. Andre- og tredjeforsvarerrollen var tydelig. Og ikke minst.. Et RBK som tør å presse høyt. Deilig. Tidlig scoring hjelper naturlig nok når man leter etter trygghet. Men det gjør noe med psyken også når man bestemmer seg kollektivt for å presse høyt og ta styringen over kampen slik de gjorde i dag.

Etter så mye svake prestasjoner er det dristig å påstå at trenden er snudd. Men denne opplevelsen i bagasjen er mye verdt og vil uansett bety mye i ukene fremover. Så jeg velger å tro at dette enten er en skikkelig u-sving mot toppen, eller i det minste det første skritt mot bedre tider.

Det er 25 runder igjen. Det er fem poeng opp til tredjeplass. Åtte poeng til førsteplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar