onsdag 6. november 2013

Ranheim kan ta det hele veien

Utrolig at Ranheim og Mjøndalen skal kjempe om tippeligaplass samtidig som storebrødrene i Rosenborg og Godset slåss om seriegull. Etter dagens "kvartfinaler" i opprsykkskvaliken møtes Ranheim og Mjøndalen til helga. Mjøndalen har hjemmefordel. (Noen som vet når den spilles??)

Ranheim har levert to solide forestillinger mot Ham-Kam på fire dager. Seier med til sammen 6-1 mot ett av topplagene viser solid form.

Selv med hjemmebanefordel og psykisk overtak etter helga, så la Ranheim seg lavt og kjørte overganger i dagens kamp. Overgangene lyktes bare til dels. Ham-Kam har en mindre tydelig spillestil og skapte lite mot et kompakt og veldig disiplinert Ranheim. Ranheim vant fortjent selv om man var litt heldig med utvisning av en av Ham-Kams mest sentrale spillere i det 68. minutt. Ranheim var i perioder vel dristig ved å legge seg veldig lavt. Men samtidig var aggressiviteten god nok til å holde det verste trykket unna. Selv om man spiller på overganger kan det være farlig å gi fra seg så mye initiativ i så lange perioder som de gjør i dag. Hvis Mjøndalen er giftigere og har mer duellstyrke i boksen enn det Ham-Kam hadde i dag, så vil det være dristig å gjøre det samme i neste runde. Ranheim er to kamper unna eliteserien, og er i form. Det kan gå hele veien hjem..

2 kommentarer:

  1. Hei Øyvind. Kampen Mjøndalen – Ranheim er berammet til søndag 10. november kl. 15.00 på Mjøndalen Stadion. Kampen sendes på TV 2 Sport / TV 2 sumo.

    SvarSlett
  2. Takk, Espen! Håpet det var lørdag..På søndag er jeg på Lyn Cup som trener for Hauketo G 2000. Det er også et privilegeum, men hadde håpet å få med meg begge deler..

    SvarSlett